« シアトリカルリーディング「転校生」終演! | メイン | 「Summer Musical Showcase vol.13」初衣装付き通し 第2弾 »

2018.07.13

Summer Musical Showcase vol.13初衣装付き通し

Summer Musical Showcase vol.13まで1週間を切りました!

初めての衣装付き通しが終わり本番へのカウントダウンが始まりました。

本番の衣装を身につけることによって、作品の世界観が明確になり、より一層エネルギーが高まった稽古になりました。

残り少ない練習期間でミュージカルコース一同更なる高みを目指していきたいと思います。

つづく、、、、

洗足学園音楽大学 ミュージカルコース
Presented by the 2nd & 4th year students
~This is the Greatest Show!!~

☆日時☆
7月20日(金) 19:00開演
7月21日(土) 13:00開演/18:00開演
7月22日(日) 15:00開演
(開場は各開演時間の30分前)

☆会場☆
洗足学園前田ホール

☆アクセス☆
JR南武線「武蔵溝ノ口」駅
東急田園都市線・大井町線「溝の口」駅
各駅、南口より徒歩8分

☆入場☆
・入場無料
・全席自由席
・予約不要
・未就学児可

☆プログラム☆
「Natasha, Pierre and the Great Comet of 1812」
「Kiss Me Kate」
「Gypsy」
「Waitress」 and more...

お待ちしております!

Effectіvely boys,? Mommy finally mentioned after they had come uр with lots of foolish ideas of
what God did for fun, ?What God reaⅼly likes iѕ
when folkѕ love each other and deal with each other like we dߋ in our fаmily.?

That mɑde sеnse to Lee and Larry so Lee huggеd Mommy and Larry
hugged daddy to just make God haрpy.

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with
something like this. Please let me know if you run into anything.
I truly enjoy reading your blog and I look forward to your
new updates.

I used to be able to find good info from your articles.